tisdag 11 april 2017

Söndag / Måndag


Igår Söndag så startade vi dagen med att gå på en marknad tillsammans med Alex och Tibi och där de såldes allt från bilar till hundvalpar.Lite frusna så åkte vi sen hem till Tibi och Gabi och fick oss lite kaffe och te medans vi kollade på lite olika hus, lägenheter och tomter på internet.

Vid tolvtiden så kom Gabi hem ifrån jobbet och lagade iordning en god men mättande lunch åt oss bestående av en rejäl skiva ost med creme fraiche och polenta, till det så serverades det korv och fylld kål (färs, tomatsås, ris, kryddor).Att dricka till maten så fanns det som vanligt hemgjort vin och sprit a'la extrastarkt.

Godsaker bjöds det ju såklart på också..


Efter maten så åkte vi iväg tillsammans alla fem på en rundtur i utkanterna av Rădăuţi för att titta på lite olika sätt som de bygger sina hus på.


Tibi och Gabis hus.

Efter att ha varit sociala sedan tidig morgon så åkte vi iväg på en egen rundtur senare på eftermiddagen..

Och som vanligt när man reser tillsammans med Josef och han får bestämma så hamnar man precis där man inte ska!

Typ i Ukraina, utan pass och blir stoppad av polisen mitt ute i ingeting!!

Konstigt nog så går det alltid bra på något underligt vis..


Storkbon ser man på nästan alla elstolpar.

Idag så drog jag igång dagen med ett tandläkarbesök igen, denna gång så bytte jag ut tre fyllningar och jag är så grymt imponerad av all den teknik de använder sig av, det är som att komma minst tio år framåt..

Efter det så åkte vi på lite shopping i grannstaden Suceava där vi även passade på att äta lunch.

Josefs mat..

Min mat..

Kvällen tillbringade på en mysig bar tillsammans med Alex och hans vän som också heter Alex och lite senare så kom Tibi och vår kära vän Dan och gjorde oss sällskap.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar