lördag 15 april 2017

Borta bra men hemma bäst...

Torsdag kväll så svängde vi in på vår gård hemma i Hagälven..

Och det var riktigt skönt att få komma hem, även om vi nu har haft en jättefin resa.

Känslan av att få krypa ner i sin egna sköna säng och att få vakna upp och göra alla de där välbekanta sakerna som gör att vi känner oss trygga och bekväma.

Jag tex går ner i pyjamasen och sätter på morgonkaffet, fixar mina mackor och sätter på Nyhetsmorgon och äter i lugn och ro.. bästa stunden på dagen.

Långfredagen.. 14/4

Var dagen då min yngsta dotter Julia fyllde 17 år och av oss fick hon några rödvinsglas designade av Carolina Gynning och pengar som ska användas till henne kommande körkort.Tänk att det nu har gått 17 år sedan hon kom ut med rasande fart, hon hade navelsträngen runt halsen, var alldeles blå och andades inte..

Det kändes som en evighet innan vi fick höra hennes första skrik men det tog nog i själva verket bara några sekunder innan de fick igång henne. 

Älskade lilla "Uula" som storebror Albin 18 månader sa hennes namn.

Älskade barn. ❤

Innan själva kalaset så kom svågern Simon och hans gulliga Camilla som stannade hos oss till idag då de skulle åka vidare hem mot Norge för påskmiddag hemma hos Camillas familj.

Till fikat så kom mormor och morfar hit från Filipstad, Julias pojkvän Linus var såklart här och även Madde, Kate, Simon och Camilla..

På kvällen när allt lugnat ner sig så blev det bara lite kvällsmackor och soffhäng med ett glas vin som vi fick med oss ifrån Tibi och Gabi.. och lite snacks 😜.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar